GRACELIFE CENTRAL IS A VIRTUAL OFFICE SERVING ALL CAMPUSES
+27 (0)21 880 0168
info@gracelife.co

Durrës

Ju jeni të ftuar!     You are invited!

Bashkohuni me ne ndërsa adhurojmë Perëndinë, mësojmë më shumë për Jezusin dhe rritemi së bashku si familje.

Join us as we worship God, learn more about Jesus, and grow together as a family.

Takohemi të dielave, duke filluar nga ora 10:00, në Maximum International Corp. Rruga Stefan Kaculini 17, Durrës.

We meet on Sundays, starting at 10am, at Maximum International Corp. Rruga Stefan Kaculini 17, Durrës.

Na kontaktoni për më shumë informacion.
Contact us for more information.

Alecia: +355 69 709 7826

Teachings From GraceLife Durrës

Alecia Erasmus - August 20, 2023

The Antidote To Fear

More Messages

Powered by Series Engine